page_banner

Produk

CL-SNF-18

Pedaran pondok:

CL-SNF-18 mangrupikeun senyawa kondensasi formaldehida sulfonat naphthalene, gampang leyur dina cai, kinerja fisik sareng kimia anu stabil, épisiensi tinggi, agén pangirangan cai anu performa tinggi. Boga karakteristik dispersibilitas tinggi, kamampuan foaming low, laju ngirangan cai tinggi, kakuatan awal tinggi, ningkatkeun nyaéta adaptasi semén. Ditambahkeun produk ieu ningkat pisan liquidity beton, ningkatkeun slump, ningkatkeun workability sareng aplikasi aplikasi.


Detil Produk

Tanda Produk

Pasipatan

Proyék deteksi

Indéks kinerja Nilai diukur

Cai ngirangan babandingan%

≥14

≥20

Babandingan laju perdarahan%

≤90

≤80

Kandungan gas%

≤3.0

≤2.0

Gap waktos kentel (mnt)

Kondensasi awal

-90 ~ 120

-90 ~ 120

Kénten pamungkas

Babandingan kakuatan komprési%

1d

40140

≥160

3d

≥130

≥150

7d

≥125

40140

28d

20120

≥130

Babandingan laju nyusut%

≤135

≤135

Pangaruh korosi pikeun waja

Teu aya

Teu aya

Indéks keseragaman

Proyék deteksi

indéks bubuk snf (SNF-C)

Eusi padet (%)

≥92

Kabugaran (%)

0.315mm (résidu) <10

Nilai PH (10g / L)

7--9

Kandungan ion klorin (%)

≤0.5

Kandungan natrium sulfat (%)

≤18

Jumlah eusi alkali (%)

≤20

Perkara leyur (%)

≤0.5

Fluidity net semén (mm)

≥220

Penampilan

Bubuk konéng-coklat

Aplikasi sareng dosis

Digunakan sacara luas dina rékayasa beton, prefabrikasi, parabot keur sare, jembatan, torowongan, pertahanan nasional, rékayasa militér, konservasi cai, rékayasa listrik, terminal port, landasan bandara, rékayasa gedong luhur.

Dosis: 0,5% -1,5%, pangguna kedah numutkeun kabutuhan ékspérimén pikeun nangtoskeun dosis anu optimal.

Fitur sareng Mangpaat

Plastisitas Luar Biasa: Sacara statistik, kakuatan komprési dina dinten ka-1, dinten ka-3 sareng dinten ka-28 saatos aplikasi tunggal ningkat masing-masing 60% -90% sareng 25% -60% nalika ditambihkeun dina dosis campuran standar. Hasilna, kakuatan komprési, kakuatan tarik, kakuatan buckling sareng modulus élastisitas bakal ningkat dugi ka sababaraha batas.

Dina kaayaan babandingan cai / semén anu sami, kalenturan tiasa ditingkatkeun 5-8 kali nalika ditambihkeun dina 0,75% dosis campuran.

15-20% semén tiasa dicadangkeun nalika agén dicampurkeun dina 0,75% campuran dosis, anu diawalan ku runtuh sareng kakuatan anu sami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    produk patali