page_banner

Tentang Kami

Binzhou Chengli Gedong Bahan Co., Ltd.

Carita Urang

Binzhou Chengli Building Materials Co., Ltd. perenahna di tempat éndah Walungan Konéng Delta Center Kota-Binzhou, kalér Cina. parusahaan urang sacara ahli khusus dina prosés produksi, panilitian, pamekaran, sareng jual admixtures beton.

5
1

Binzhou Chengli Building Materials Co., Ltd. kalebet 38,53 mu, kalayan 25086 méter pasagi pikeun gedong gedong sareng 600 méter pasagi pikeun panilitian ilmiah sareng laboratorium. kami parantos ngawangun garis produksi campuran campuran beton lengkep, analisis kimia sareng laboratorium properti fisik sareng Universitas Shandong, dilengkepan alat-alat modéren pikeun ngukur sareng nguji alat-alat skala ageung sareng alat-alatna.

Tim kami

Perusahaan kami ngagaduhan kelompok panilitian sareng pamekaran anu kuat anu diwangun ku dokter propésional, master of Shandong University. Produk utama urang: cairan superplasticizer polycarboxylate sareng bubuk, natrium naphthalene sulfonate formaldehyde, superplasticizer alifatik, natrium / kalsium lignosulfonate, natrium glukonat, antijamur, akselerator, defoamer , agén entraining hawa, jsb.

Binzhou Chengli Gedong Bahan Co, LTD salawasna taat kana kualitas salaku pondasi, inovasi salaku kakuatan, sareng narékahan pikeun pamimpin industri aditif konkrit. Integritas, kakuatan sareng kualitas produk perusahaan urang kéngingkeun ditampa industri. Manajer umum sareng sadaya staf di perusahaan ngabagéakeun babaturan ti sadaya lapisan masarakat pikeun nganjang, bimbingan sareng negosiasi bisnis.

webwxgetmsgimg
pce_50_solid_content