cl
cl2
cl3
11

Ngeunaan parusahaan urang

Naon anu urang lakukeun?

Binzhou Chengli Building Materials Co., Ltd perenahna di tempat anu indah di Pusat Sungai Delta Konéng Walungan-Binzhou, kalér Cina. urang parusahaan nyaéta ahli khusus di prosés produksi,panilitian,pamekaran, jeung ngajual tina campuran konkrit.

tingali langkung

Produk urang

Hubungi kami pikeun albeum conto langkung

Numutkeun ka kabutuhan anjeun, sesuaikeun pikeun anjeun, sareng sayogi pikeun anjeun

PISAN AYEUNA
212

wartos

Binzhou Chengli Gedong Bahan Co, LTD salawasna taat kana kualitas salaku pondasi, inovasi salaku kakuatan, sareng narékahan pikeun pamimpin industri aditif konkrit. Integritas, kakuatan sareng kualitas produk perusahaan urang nampi panarimaan industri.

Superplasticizer Polycarboxylate

Superplasticizer Polycarboxylate mangrupikeun superplasticizer beton generasi thrid anu sateuacanna dikembangkeun tina jinis kalsium lignosulfonate sareng superplasticizer tipe naphthalene. Superplasticizer Polycarboxylate mangrupikeun superplasticizer beton anu ditalungtik ku téknologi anyar. Éta mangrupikeun envi ...

Bédana antara cai anu ngirangan jinis superplasticizer polycarboxylate sareng jinis ingetan slump

Pabrik campuran campuran beton gaduh dua jinis pangurangan cai superplasticizer polycarboxylate sareng jinis ingetan slump, tapi naon bédana panggunaan di antawisna? Nalika bahan beton anjeun sapertos semén, agregat sareng keusik cekap cekap, ngan ukur cai anu ngirangan jinis superplasticizer polycarboxylate ...

Pangaruh perlindungan lingkungan dina campuran beton

Salah sahiji palanggan kami naros ka kuring: 'kumaha produksi anjeun? Naha masih saé? anu ngajantenkeun kuring sadar yén Perlindungan Lingkungan Cina parantos ngagaduhan pangaruh ageung kana produk kimia sapertos campuran beton di Cina. Hayu atuh ngenalkeun kanggo anjeun ti mimiti. Sakumaha urang sadayana terang, Cina ngembangkeun pisan ...