page_banner

warta

  • Kaunggulan tina superplasticizer polycarboxylate dina aplikasi beton

    Superplasticizer Polycarboxylate mangrupikeun jinis agén pangurangan cai anu disiapkeun ku réduksi cai polimérisasi basis cai monomér multi-komponén.Alatan struktur molekul unik, agén pangurangan cai bisa ngawujudkeun dispersi partikel semén ngaliwatan aksi dual of electrosta ...
    Maca deui
  • Pangaruh campuran beton dina sipat rheologis beton seger

    ew jeung sarat luhur pikeun kinerja beton.Saprak promosi admixtures beton dina 1940s, perkembangannya teu ngan robah struktur internal beton hardened ti tingkat mikroskopis jeung submicroscopic, tapi ogé robah struktur beton seger dina .. .
    Maca deui
  • High kakuatan Awal tipe superplasticizer polycarboxylate

    1.Produk bubuka tipe kakuatan awal High Polycarboxylate superplasticizer mangrupakeun sisir-terstruktur polycarboxylate superplasticizer nu copolymerized jeung asam karboksilat jeung macromonomers éster.Kakuatan awal beton anu dicampur sareng produk ieu tiasa ningkat sacara signifikan, sareng ...
    Maca deui
  • Kawijakan Pamaréntah-Panangtayungan Lingkungan pangaruh dina produksi admixture beton

    sakumaha urang sadaya terang, kawijakan pamaréntah boga loba pangaruh ngeunaan produksi pabrik, produksi admixture beton oge teu exception.One of customer kami nanya ka kuring: 'kumaha produksi anjeun bade? masih alus?'nu ngajadikeun kuring nyadar yén kawijakan perlindungan Lingkungan Cina geus boga h ...
    Maca deui
  • Natrium uyah asam polynaphthalene sulphonic

    Natrium uyah asam polynaphthalene sulphonic mangrupakeun salah sahiji dispersant.Ngaran séjén nyaéta NNO dispersant.Ieu bubuk konéng beige.Ieu utamana dipaké salaku dispersant di bubarkeun dyes, vat dyes, dyes réaktif, dyes asam jeung dyes kulit.Dispersants, aditif electroplating, coatings larut cai, pigmen ...
    Maca deui
  • Masalah sareng solusi dina ngagunakeun aditif polikarboksilat

    Kalayan aplikasi lega aditif polycarboxylate, beuki loba masalah aplikasi dibere di hareup us.today urang bakal ngabahas naon masalah ieu sarta kumaha carana ngajawab masalah ieu.1, sabaraha cai jeung semén urang kudu nambahan sanggeus ngagunakeun polycarboxylate aditif Polycarboxylate ad ...
    Maca deui
  • Panyakit jantung butuh ubar anyar - Vericiguat

    Panyakit jantung butuh ubar anyar - Vericiguat

    résiko maot sarta rawat inap pikeun gagalna jantung ka extent sababaraha.Sanajan kitu, penderita aya dina resiko tinggi gagal jantung ngulang kajadian worsening, mortality tetep di sabudeureun 25% jeung prognosis tetep goréng.Ku alatan éta, masih aya kabutuhan urgent pikeun agén terapi anyar dina pengobatan ...
    Maca deui
  • harga robah pikeun polycarboxylate superplasticizer

    Upami anjeun profésional dina superplasticizer polycarboxylate, anjeun kedah terang yén harga superplasticizer polycarboxylate sok robih, sapertos baja.Alesan keur harga robah Salaku produk lianna, polycarboxylate superplasticizer ogé dijieun ku bahan baku na, kawas TPEG, HPEG, ac crylic ...
    Maca deui
  • Cairan superplasticizer polikarboksilat

    Sakumaha urang terang, superplasticizer polycarboxylate mangrupikeun campuran beton generasi anyar.Bisa ngahontal 30% cai ngurangan ratio kalawan dosage 0.2% nepi ka 0.3%.Pikeun ngahontal rasio pangurangan cai 20%, dosis natrium naftalena formaldehida bakal sakitar 0,8% -1%.Ngahijikeun harga pikeun polycarboxylate superplasticiz ...
    Maca deui
  • Bubuka Pikeun Admixtures Beton

    Bubuka Pikeun Admixtures Beton

    Ngartos Campuran Beton - Campuran Beton mangrupikeun subjek anu kompleks tapi penting pisan pikeun ngartos naon campuran anu sayogi sareng naon anu aranjeunna lakukeun.Admixtures nyaéta bahan dina beton anu lian ti bahan semén hidrolik, cai, agrégat atanapi rein serat ...
    Maca deui
  • Jenis anyar tina superplasticizer polycarboxylate

    Kiwari, beuki loba pesenan mimiti ngahasilkeun.Urang ékspor ka nagara deungeun jeung nyadiakeun pabrik beton readymix Cina, pabrik batching jeung sajabana.Ayeuna ahli téknologi urang ngembangkeun superplasticizer polycarboxylate komprehensif.Kaunggulan na klien ngagunakeun polycarboxylate superpl ...
    Maca deui
  • Naon polycarboxylate superplasticizer?Naon mangpaatna pikeun nerapkeun éta di daérah konstruksi?

    Naon polycarboxylate superplasticizer?Naon mangpaatna pikeun nerapkeun éta di daérah konstruksi?

    Superplasticizer Polycarboxylate nyaéta generasi katilu superplasticizer kinerja tinggi dimekarkeun sanggeus superplasticizer umum digambarkeun ku kalsium kai jeung superplasticizer digambarkeun ku runtuyan naphthalene.Superplasticizer dumasar polycarboxylate nyaeta cur ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2