page_banner

Produk

CL-DA mangrupikeun agén defoaming

Pedaran pondok:

CL-DA mangrupikeun agén defoaming. Bahan utama nyaéta silikon organik sareng poléter. Ieu ilahar dianggo pikeun ngaleungitkeun gelembung ageung dina beton sareng nyegah pengerasan beton saatos struktur pori internal sareng permukaan, ningkatkeun kakuatan beton. Agén defoaming beton utamina ngagaduhan dua aspék, dina hiji sisi, ngahambat generasi gelembung udara dina beton, dina hiji sisi ngadamel gelembung dina gelembung hawa ngabahekeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Pasipatan

Barang

Spésifikasi

Penampilan

Cairan berminyak tembus

Warna

Bodas kulawu

Nilai PH

6.0-7.0

Eusi Uap (%)

≤2

Épék Defoaming (s)

≤2

Penghambat kinerja gelembung (mnt)

≥40

Aplikasi sareng Dosis

Agén Defoaming utamina dianggo pikeun produksi mortir semén, agén pangirangan cai beton, beton, ubin asbés, papan silikat silikat, bubuk dempul, bubur, sapertos nguatkeun defoaming agén dina prosés produksi.

Dosis: 0,1% ~ 0,8%, jumlah akhir numutkeun percobaan praktis.

Fitur sareng Mangpaat

1. dispersibility alus, defoaming dina sistem bubur semén gancang.

2. Kirang dosis, efisiensi tinggi.

3. Dina raraga épéktip pikeun ngatur sistem bubur semén dina jero gelembung, janten anggota beton langkung padet.

4. produk ieu non-toksik, euweuh bau, kondusif pikeun kaamanan produksi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami