page_banner

Produk

Agén entraining hawa CL-AEA

Pedaran pondok:

CL-AEA nyaéta Air Entraining Agent, bahan utama nyaéta rosin, bubuk bodas, kalarutan anu saé dina cai. Dina prosés pergaulan beton, CL-AEA ngenalkeun hawa kana beton, ngawangun sajumlah ageung gelembung leutik, katutup sareng stabil, ningkatkeun slump beton, likuiditas sareng plastisitas.


Detil Produk

Tanda Produk

Pasipatan

Barang

Spésifikasi

Penampilan

Bubuk bodas atanapi konéng hampang, non-caking

Perkara aktip (%)

≥92%

Minyak bumi éter leyur (%)

≤1,2%

Uyah anorganik (%)

≤5%

Eusi Uap (%)

≤2,5%

Nilai PH

7.5-9.5

Aplikasi sareng Dosis

Dipaké pikeun jalan beton sareng jembatan, tiasa dianggo tinggi rékayasa beton, ngompa beton, dianggo pikeun daya tahan luhur struktur beton, bendungan, jalan raya, menara pendingin pembangkit listrik, hidrolik cai, palabuhan, jsb

Dosis: 0,01% ~ 0,03%, jumlah akhir numutkeun percobaan praktis.

Fitur sareng Mangpaat

Ningkatkeun slump beton, liquidity na plasticity.

Ngurangan perdarahan sareng pamisahan beton, ningkatkeun keseragaman beton.

1. Ningkatkeun kakuatan lentong tina beton, nalika kandungan hawa na 3% dugi ka 5%, kakuatan lentur ningkat ku 10% - 20%.

2. Campuran agén hawa entraining sareng modulus élastis rendah, kaku alit, kalenturan anu saé.

3. diffusi termal sareng koefisien transmisi beton diréduksi, ningkatkeun stabilitas volume beton, pikeun ningkatkeun lapangan tahan cuaca, manjangkeun umur jasa jalan beton.

4. Kacida ningkatkeun résistansi ibun beton, résistansi uyah, résistansi perméabilitas, résistansi serangan sulfat sareng résistansi kinerja réspon.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami