page_banner

wartos

Superplasticizer Polycarboxylate mangrupikeun superplasticizer beton generasi thrid anu sateuacanna dikembangkeun tina jinis kalsium lignosulfonate sareng superplasticizer tipe naphthalene.

Superplasticizer Polycarboxylate mangrupikeun superplasticizer beton anu ditalungtik ku téknologi anyar. Mangrupikeun produk lingkungan anu héjo kalayan indéks komprehensif anu saé sareng henteu aya polusi.

Superplasticizer Polycarboxylate mangrupikeun superplasticizer beton tipe pangénggalna kalayan babandingan ngirangan cai anu langkung luhur sareng performa ingetan anu langkung saé tibatan tilas campuran dua jinis.

Klasifikasi utama superplasticizer polycarboxylate

Numutkeun ka penampilan produk, utamina aya dua jinis: jinis cair sareng jinis bubuk.

pikeun jinis cair, aya eusi padet anu bénten-bénten, sapertos 40%, 45%, 50% komo 60% kontén padet. nanging tina pangalaman penjualan kami, sigana 50% kontéks superplastik polycarboxylate paling padet sacara internasional kasohor. pikeun 50% padet superplasticizer polycarboxylate content mangrupikeun hemat biaya angkutan dibandingkeun sareng 40% sareng 45% eusi padet, sagigireun rasio kinerja biaya kinerja beton na kalapa pisan.

Dina taun-taun ayeuna, seueur pabrik mimiti ngahasilkeun tipung bubuk pikeun superplasticizer polikarboksilat. Tangtosna, tipung bubuk langkung merenah pikeun dikantunkeun. Numutkeun bédana panggunaan, aya jinis mortir anu digunakeun, jenis anu dipaké pikeun lantai sareng ngahasilkeun tipe anu dianggo beton, jst.

Karakteristik utama superplasticizer polycarboxylate

performa ingetan slump sampurna

dispensability alus

tingkat pangurangan cai tinggi

adaptabilitas anu saé kalayan sagala jinis semén

kanggo inpormasi lengkep, mangga buka halaman wéb kami

www.chenglicn.com


Waktos Post: Apr-08-2021