page_banner

Produk

(CL-WR-50) Polycarboxylate superplasticizer 50% eusi padet (jinis réduser cai luhur)

Pedaran pondok:

Superplasticizer Dumasar Polikarboksilat mangrupikeun palastik beton generasi thrid anu sateuacanna dikembangkeun tina jinis kalsium lignosulfonate sareng plastikisasi naphthalene.


Detil Produk

Tanda Produk

Lambaran Data Téknis

Penampilan

Warni ka cairan kentel atanapi konéng coklat

Kapadetan ageung (kg / m3, 20 ℃)

1.107

Eusi padet (cair) (%)

40%, 50%, 55%

Nilai PH (20degree)

6 ~ 8

Eusi Alkali (%)

0,63%

Eusi Natrium Natrium

0,004

Kandungan klorin

0,0007%

Babandingan ngirangan cai

32%

Kinerja Beton 50% (jinis pangurangan cai)

Henteu

Barang Pamariksaan

Unit

Nilai Standar

Hasil Tés

1

1h Saatos Fluiditas Témpél Semén

mm

≥220

240

2

Laju Ngirangan Cai

%

≥25

32

3

Laju Ngaluarkeun Tekanan atmosfir

%

≤60

21

4

Bédana Waktu Setting

mnt

Mimiti < -90

25

Final < -90

10

5

Ingetan Variasi Slump

60min

80180

230

120min

80180

210

6

Babandingan Strengh Komprésif

3d

≥170

215

7d

≥150

200

28d

≥135

175

7

Pangaruh kana Korosi Penguatan

/

Teu aya Korosi

Teu aya Korosi

8

Babandingan Nyusut

/

≤110

103

 Diuji ku Shanlv PO42.5 semén portland standar, kalayan dosis 0,3% tina CL-WR-50)

Aplikasi

◆ Siap campuran & precast Beton

◆ Concretes pikeun formiv Mivan

◆ Beton kompak diri

◆ Concretes ku haul panjang

◆ Alam Konservansi-dikukus beton

◆ Beton tahan cai

◆ daya tahan anti beku-cair tina beton

◆ beton plastisitas Fluidized

◆ anti korosi Kelautan Beton natrium sulfat

◆ beton bertulang, prestressed

Pékaging: 200kgs / drum 1000L / tank IBC 23tons / flexitank 

Panyimpenanpikeun disimpen dina palastik atanapi wadah stainless steel, punten simpen garing dina suhu lingkunganana biasana sareng jagaan tina panas teuing (di handap 40 ℃)   

Shelflife: 1 taun

Peraturan transportasi: henteu nanganan kalayan ati-ati pikeun nyingkahan rusak nalika ngalih, jaga tina panas teuing. produk ieu henteu toksik, henteu ngairitasi, henteu kaduruk. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami