page_banner

wartos

Salah sahiji palanggan kami naros ka kuring: 'kumaha produksi anjeun? Naha masih saé?

anu ngajantenkeun kuring sadar yén Perlindungan Lingkungan Cina parantos ngagaduhan pangaruh ageung kana produk kimia sapertos campuran beton di Cina.

Hayu atuh ngenalkeun kanggo anjeun ti mimiti.

Sakumaha urang sadayana terang, Cina ngembangkeun gancang pisan taun-taun ieu, antukna, masalah lingkungan janten langkung parah. Kanggo campuranana beton, sapertos natrium naphthalene formaldehida, superplastikizer polikarboksilat, jst sareng produksi bahan baku na ngakibatkeun seueur polusi cai sareng hawa.

Salaku campuran kadua konkrit, natrium naphthalene formaldehyde, pikeun bahan baku na, aya tingkat industri naphthalene sareng formaldehida. Sajaba ti nalika produksi, aya seueur bau bau sareng partikel debu.

Salaku campuran campuran beton pangénggalna, superplasticizer polikarboksilat, sok aya bau ahéng di sekitar pepelakan superplasticizer polycarboxylate.

Pamaréntah Cina mimiti sadar yén ieu sanés cara anu pantes pikeun pangwangunan ékonomi. Aranjeunna mimiti nyetél grup pengawasan lingkungan pikeun méréskeun masalah polusi.

Salaku salah sahiji industri polusi beurat, seueur pabrik campuran anu aya hubunganana sareng beton tanpa lisénsi bisnis atanapi tanpa cara anu tepat cara polusi kontrol cara anu dipaksa dipareuman.

ieu ngakibatkeun harga campuran campuran beton gancang. sababaraha pabrik campuran campuran beton gaduh pesenan, tapi teu cekap bahan baku pikeun produksi.

Tungtungna, pikeun mastikeun anjeun, enya, produksi kami rutin pikeun campuran beton.


Waktos Post: Sep-09-2020