page_banner

wartos

Pabrik campuran campuran beton gaduh dua jinis pangurangan cai superplasticizer polycarboxylate sareng jinis ingetan slump, tapi naon bédana panggunaan di antawisna?

Nalika bahan beton anjeun sapertos semén, agrégat sareng keusik cekap cekap, ngan ukur cai anu ngirangan jinis superplasticizer polycarboxylate bakal ok pikeun anjeun. Jinis ingetan slump dianggo pikeun ngaluyukeun adaptasi beton. Éta ngagaduhan pangaruh langsung dina ingetan slump beton. Nalika bahan beton anjeun henteu saé pisan, atanapi nalika kinerja slump beton anjeun henteu saé pisan, maka anjeun kedah nambihan jinis ingetan slump, babandingan antara jinis pangirangan cai sareng jinis ingetan slump biasana 8: 2 atanapi 7: 3.

Meureun anjeun tiasa perhatoskeun harga di antara cai anu ngirangan jinis superplasticizer polycarboxylate sareng jinis ingetan slump sami kanggo sababaraha pabrik, tapi harga jinis ingetan slump bakal langkung luhur tibatan jenis pangirangan cai. Éta kusabab pikeun sababaraha pabrik, ingetan slump superplasticizer polycarboxylate ampir sami unsur salaku tipe pangurangan cai. tapi pikeun sababaraha pabrik, tipe retensi slump pce ngagaduhan unsur anu sami-sami benten sapertos cai anu ngirangan jinisna. bédana ieu nunjukkeun kana kinerja beton nyaéta jinis ingetan slump anu mahal ngagaduhan pangaruh ingetan slump anu langkung luhur. Samentawis éta, jinis retain slump anu mahal ampir teu aya pangaruh ngirangan cai.

Salaku konklusi, urang kedah milih superplasticizer polikarboksilat numutkeun bahan beton urang. Ku cara kieu, sampel superplasticizer polycarboxylate penting pisan sateuacan mesen.


Waktos Post: Apr-07-2021